WISECARE ylläpitopalvelut

WISECARE etävalvonta- ja hallintapalveluidemme avulla varmistamme, että järjestelmä pysyy toimintakuntoisena ja tehokkaana koko elinkaarensa ajan. Automaattinen ylläpitopalvelumme reagoi nopeasti järjestelmän virheilmoituksiin, sekä toimii aktiivisesti järjestelmän toimintavarmuuden parantamiseksi.

Asiakaspalvelumme ohjaa tukipyynnöt asiantuntijoidemme huolehdittavaksi. Valvomme 24/7 laitteiden toimintaa, levytiloja, prosesseja, kuormitusta. Huolehdimme myös mm. turvapäivityksistä, virustorjuntaohjelman tilasta ja varmuuskopioinnin tilasta.

Palveluun voidaan liittää työasemia, kannettavia tietokoneita, mobiililaitteita, verkkolaitteita jne. Asiantuntijamme voi tarvittaessa auttaa asiakasta etähallinnan avulla, jolloin tukityöstä laskutetaan erillisen sopimuksen mukaan.

Esimerkki:

Asiakkaallamme on parikymmentä kannettavaa tietokonetta, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea, eikä heillä ole omaa mikrotukea. WISECARE valvoo laitteiden toimintaa 24/7 ja asiantuntijamme antavat etätukea tarvittaessa. Työntekijät pääsevät keskittymään omiin tehtäviinsä – näin säästyy aikaa ja selvää rahaa.

Kysy lisätietoja!

arrow_green_l arrow_green_r